Kategorie

SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 100 g - NATTOZobacz większe

SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO

5905669578035

18,49 zł

Ilość

Opis

Kraj producentaPolska
Produkt BIOTAK
Produkt WEGETARIAŃSKITAK
Produkt WEGAŃSKITAK
Produkt NATURALNYTAK
Ilość110g
Producent: NATTO

Więcej informacji

Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.


SKŁADNIKI:

SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 15 g
Sól: 1,1 g
Kwas foliowy: 223 µg (112 %)**
Fosfor: 349 mg (50 %)**
Żelazo: 2,2 mg (16 %)**
** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

Opinie

Napisz opinię

SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO

SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO