5411788041256
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Kraj producenta | Belgia |
Produkt WEGETARIAŃSKI | TAK |
Produkt WEGAŃSKI | TAK |
Ilość | 300g |
Certyfikat BIO | TAK |
Producent: | LIMA |
SKŁADNIKI:
Soja*64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
Białko - 23,6 g
Węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
Tłuszcz - 9,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
Błonnik - 8,2 g
Sód - 4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję.