Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Ten produkt dostarczamy tylko na terenie Krakowa i w okolicach - szczegóły w zakładce dostawa
Kraj producenta | Polska |
Produkt WEGETARIAŃSKI | TAK |
Produkt WEGAŃSKI | TAK |
migdały, nasiona konopii, maranta trzcinowa bio, sok z cytryny, sól, kozieradka, cebula, ekstrakt drożdżowy bio, agar, solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii).
Wartości odżywcze w 100 g:
kj/kcal 934/225, tłuszcze 16,6g w tym nasycone 1,47g węglowodany 8,7g w tym cukry 1,3g białko 6,9g sól 0,9g
Jak Koryciński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopii. Powolna fermentacja nasion i orzechów z udziałem bakterii kwasu mlekowego wydobywa z roślin wyjątkowy smak i zapach. W kolejnym etapie precyzyjna metoda dojrzewania każdego krążka, wsparta przez żywe kultury L. Cremoris i S. Thermophilus, odnajduje w roślinach esencję ich naturalnego smaku. Nasiona kozieradki nadają delikatnej goryczy i orzechowego posmaku.
to roślinna odsłona tradycyjnego sera śniadaniowego, która oferuje wyjątkowe doświadczenie kulinarnego bogactwa. Jak Koryciński przenosi nas na malownicze żuławy, emanując charakterystycznym smakiem i aromatem tego regionu. Jak zielone pola i powiew wiatru, Jak Koryciński zapewnia chwilę odprężenia i radości podczas codziennych przyjemności.
Samodzielna przekąska na śniadanie, ale również idealny dodatek do kanapek, sałatek czy bowli. Ser wegański jak Koryciński to produkt żywy, w 100% roślinny i niepasteryzowany. Doskonale komponuje się z sezonowymi warzywami, dodając im nuty mlecznej kremowości i delikatnej słodyczy migdałów. To smakowa podróż, która inspiruje do eksperymentowania i odkrywania nowych kulinarnych przyjemności.