8588007030098
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
| Kraj producenta | Słowacja |
| Produkt BIO | TAK |
| Produkt BEZGLUTENOWY | TAK |
| Produkt WEGETARIAŃSKI | TAK |
| Produkt WEGAŃSKI | TAK |
| Produkt NATURALNY | TAK |
| Ilość | 200g |
Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SKŁADNIKI:
mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g