8713576173253
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
| Kraj producenta | Holandia |
| Produkt BIO | TAK |
| Produkt WEGETARIAŃSKI | TAK |
| Produkt NATURALNY | TAK |
| Ilość | 250ml |
| Producent: | TERRASANA |
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
SKŁADNIKI:
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g