Kategorie

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLONZobacz większe

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

8594006666480

3,49 zł

Ilość

Opis

Kraj producentaCzechy
Produkt BIOTAK
Produkt BEZGLUTENOWYTAK
Produkt WEGETARIAŃSKITAK
Produkt WEGAŃSKITAK
Produkt BEZ CUKRUTAK
Ilość40g
Producent: AMYLON

Więcej informacji

SKŁADNIKI:
skrobia kukurydziana*, kakao w proszku* (min. 20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania.
Do ½ szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego zużycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1405 kJ / 331 kcal;
Tłuszcz: 2,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 72,9
w tym cukry: 0,1 g;
Białko: 4,8 g;
Sól: 0,03 g;

Opinie

Napisz opinię

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: